BEDENK EEN ORIGINELE INZAMELACTIE & MAAK KANS OP EEN GRATIS PROMOTIECAMPAGNE VOOR UW GOED DOEL

U weet als geen ander hoe belangrijk het is om uw goed doel onder de aandacht te brengen en fondsen te werven. Want elke bijdrage telt en kan het verschil maken.

Om u hierin te ondersteunen, geven we in samenwerking met het mediabedrijf JCDecaux gratis mediaruimte weg. Concreet kan u een promotiecampagne winnen voor uw goed doel: gedurende 7 dagen zal uw campagne op 500 tot meer dan 1000 posters op straat in België getoond worden! Het exacte aantal schermen is afhankelijk van de regio waarin uw goed doel actief is (respectievelijk regionaal of nationaal). Hieronder leest u hoe u uw goed doel een week lang in het straatbeeld kan krijgen.

Hoe kan u deelnemen?

 1. Bedenk een originele inzamelactie waarbij u uw Payconiq QR-code op een creatieve en strategische manier inzet om fondsen te werven. Inspiratie nodig? Die kan u vast op ons Scan for Change platform terugvinden.
 2. Werk de campagne uit en stuur uw meest originele campagne-idee in via onderstaand formulier.
  1. Licht hierbij kort toe waarom uw campagne het verdient te winnen op het vlak van creativiteit, strategie en de integratie van de Payconiq QR-code oplossing.
  2. Bezorg ons het materiaal rond uw campagne. Dit moet minstens een beeld bevatten dat geschikt is voor de JCDecaux-reclameschermen (formaten vindt u terug in het deelnameformulier). Laat dit campagnebeeld deel uit maken van een bredere communicatie campagne op andere kanalen om een maximale inzamel impact te genereren via uw Payconiq QR-code.

De wedstrijd loopt van 1/03/2023 om 00.01u t.e.m. 30/04/2023 om 23.59u.

Om deel te nemen aan de wedstrijd, dient u uw ’Scan & Doneer‘ Payconiq QR-code te gebruiken. Indien u als goed doel geen fiscale attesten uitreikt, is een ander Payconiq-product ook toegestaan.

Tijdens de week van 15/05/2023 maken we maar liefst 3 winnaarsbekend: een nationaal goed doel, een regionaal goed doel actief in Vlaanderen en een regionaal goed doel actief in Wallonië.

De campagne die u indient, zal dan in het straatbeeld te zien zijn gedurende 7 dagen tussen juni en eind september 2023.

Waar wacht u nog op? Neem hieronder deel!

Het wedstrijdformulier

Organisatie
Contactpersoon
Campagne

Sleep uw bestanden hier om ze toe te voegen of klik op de knop:

  Met de steun van de volgende mediapartner:

  De winnaar wordt geselecteerd door een onafhankelijke jury. Die beoordeelt uw deelname op basis van creativiteit, strategie en de integratie van de Payconiq-oplossing in uw campagne. Het wedstrijdreglement vindt u hier.

  We wensen u veel succes!

  Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons via prospects@bancontactpayconiq.com.